Столичні школярі беруть участь у військово-патріотичній грі «Патріот»

Рятувальники двадцять п'ятого загону Оболонського управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом трьох днів проводитимуть військово-патріотичну гру «Патріот» за участю учнів загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району.

Сьогодні, 19 листопада, на базі Оболонського управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій  (ДСНС) стартувала військово-патріотична гра «Патріот». Захід організовано спільно з Оболонською районною в м. Києві державною адміністрацією та Оболонським районним в м. Києві військовим комісаріатом.

Рятувальники двадцять п'ятого загону управління ДСНС протягом трьох днів, з 19 по 21 листопада, проводитимуть змагання між учнями загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району міста Києва.

Учасники продемонструють, як вони вміють працювати в команді. Їх перевірять на витривалість, на вміння надавати першу допомогу собі та іншим, на знання історії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді