Благодійні вистави та подарунки для дітей-переселенців

У Києві покажуть благодійні вистави для дітей, батьки яких беруть участь у бойових діях зони АТО, та дітей зі східних регіонів України, які змушені тимчасово проживати у Києві.

Об’єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» (КМРП) спільно із членськими організаціями 19 грудня проводить благодійний захід до Дня Святого Миколая у НЦДКС «Український дім».

Квитки-запрошення  будуть безкоштовно вручатися  дітям, батьки яких беруть участь у бойових діях зони АТО та дітям зі східних регіонів України, які змушені тимчасово приживати у Києві.

Програма заходу передбачає цікаві вистави про дивовижні пригоди козаків та інших улюблених казкових героїв, смачні новорічні подарунки, інтерактивні ігри, спортивні розваги та творчі майстерні.

 Для проведення дитячих новорічно-різдвяних заходів профспілки міста залучатимуть кошти профспілкового бюджету, господарників та спонсорів.

Окрім того, з 26 грудня 2014 року до 11 січня 2015 року у приміщені НЦДКС «Український дім» відбудеться «Головна профспілкова Новорічна ялинка міста».

Також КМРП та її членські організації традиційно організовують та проводять святкові заходи для дітей під час зимових канікул.

Додаткову інформацію можна одержати за телефонами 272-11-24, 272-11-06.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді