Триває прийом робіт на участь у конкурсі «У пошуках літературних талантів»

Прийом конкурсних робіт на участь у Всеукраїнському дитячому конкурсі «У пошуках літературних талантів» триватиме до 1 серпня

Прийом конкурсних робіт на участь у Всеукраїнському дитячому конкурсі «У пошуках літературних талантів» триватиме до 1 серпня.

До участі допускаються твори учасників, яким на момент оголошення висновків журі ще не виповниться 18 років. Кількість сторінок і кількість поданих на конкурс творів не обмежена.

Переможці конкурсу у номінаціях «Поезія» та «Проза» отримають:

  • 1 премія — 8000 грн.;
  • 2 премія — 6000 грн.;
  • 3 премія — 4000 грн.;
  • п’ятьом дипломантам — по 1000 грн.

Разом із конкурсною роботою потрібно подати заявку, написану в довільній формі, в якій конкурсант має зазначити прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, місце проживання і навчання, домашню адресу, контактний телефон, електронну пошту і улюблені заняття. 

Ліпші твори учасників конкурсу будуть надруковані в літературних газетах, журналах, антологіях, розміщені на сайтах.

Церемонія вручення нагород відбудеться у музеї Лесі Українки в м. Новограді-Волинському Житомирської області 1 серпня 2016 року (на роковини смерті письменниці).

Твори потрібно надсилати за адресою:

Всеукраїнський дитячий конкурс «У пошуках літературних талантів»

вул. Банкова, 2, м. Київ,

Київська організація Національної спілки письменників України, 01601

Також їх можна надіслати за електронною адресою: [email protected]

Положення про конкурс

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді