Стартувала реєстрація на участь в олімпіаді від МАУП

Переможці олімпіади отримають грошові винагороди в розмірі від 5 000 до 20 000 гривень та відповідну знижку на навчання у Міжрегіональній академії управління персоналом

Переможці олімпіади отримають грошові винагороди в розмірі від 5 000 до 20 000 гривень та відповідну знижку на навчання у Міжрегіональній академії управління персоналом.

Мета олімпіади — виявити талановитих учнів, допомогти їм у виборі майбутньої професії та сприяти розвитку в обраних напрямах.

Зареєструватися на участь необхідно до 20 лютого 2016 року.

Олімпіаду проводять з чотирьох дисциплін: «Інформатика та інформаційні технології», «Основи правознавства», «Основи економіки», «Психологія».

Вона пройде у два етапи:

  • перший — дистанційний (учасник має набрати не менше 51-го бала із 100-та можливих);
  • другий — відбудеться в академії.

Під час першого етапу учасник може обрати від однієї до чотирьох дисциплін, завдання приходять на електронну адресу одразу після реєстрації.

Переможці олімпіади отримають грошові винагороди та знижки на навчання у МАУП за:

  • І місце — 20 000 гривень та знижку 20% від вартості всього терміну навчання;
  • II місце — 10 000 гривень та знижка 10% від вартості всього терміну навчання;
  • III місце — 5 000 гривень та знижка 5% від вартості всього терміну навчання.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді