Представники напряму «Експертус Освіта» провели тренінги для учасників Академії інноваційного розвитку освіти

Професія педагога вимагає постійної роботи над собою. Тому освітяни завжди удосконалюють свої знання та навички, беручи участь у інноваційних освітніх проектах.

5 лютого 2015 року в межах науково-педагогічного проекту «Академія інноваційного розвитку освіти» та Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!» напряму «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус проведено майстер-класи і тренінги на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності».

Учасники Академії вдосконалили навички роботи з інформаційними освітніми порталами, експертно-правовими системами та автоматизованими шаблонами документів.

Катерина Алєксєєнко, головний редактор КОЗА-ДИСКів «Шаблони документів закладу освіти», «Шаблони і розробки для завучів школи», «Шаблони і розробки для вихователя-методиста», та Артур Кубрак, редактор експертно-правових систем «Експертус Школа»,  «Експертус Дошкільний заклад» ознайомили присутніх з основними інструментами, функціями і сервісами електронних продуктів та систем і продемонстрували на практиці, як оптимізувати та полегшити роботу з документацією.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дидактичні ігри для дошкільників

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
270748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді