Для вчителів-предметників розпочалася реєстрація на сертифікацію

Участь у пілотній сертифікації цьогоріч зможуть узяти 1000 педагогів, які викладають у 5–6 класах

Реєстрація на сертифікацію вчителів

Трудові відносини в умовах воєнного стану: ГОЛОВНЕ

Розпочалася реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури.

Цього року відбудеться пілотна сертифікація, тому взяти участь зможуть по 500 вчителів з кожного предмета за умови, що вони викладають у 5–6 класах та мають педагогічний стаж не менше 2 років.

Для того, щоб зареєструватися, потрібно створити реєстраційну картку-заяву за допомогою спеціального сервісу та надіслати комплект документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

Зауважимо, що протягом ранку першого дня реєстрації вже вичерпано квоти на реєстрацію вчителів математики в Полтавській, Сумській та Кіровоградській областях.

Зокрема, квоту на реєстрацію вчителів української мови і літератури вже вичерпано в Полтавській, Сумській, Чернігівській та Запорізькій областях.

Проте вчителі з цих областей матимуть можливість зареєструватися в додатковий період — з 7 до 11 серпня, якщо залишаться невичерпані квоти в інших областях.

Якщо ж по 500 осіб з кожного предмета сформують бланки реєстраційних карток-заяв, то реєстрацію для проходження пілотної сертифікації у 2023 році буде припинено достроково.

Традиційна сертифікація вчителів початкових класів, яка проводиться з 2019 року, цьогоріч відбулася раніше. Наразі учасники чекають оголошення результатів.

За матеріалами Освіта.юа

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250754

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді