Волонтери передали ноутбуки для деокупованих шкіл і дітей з інвалідністю

«Українська команда» забезпечила школи для дітей з інвалідністю та школи в деокупованих громадах нетбуками

Нетбуки для дітей від волонтерів

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

Волонтерський штаб «Українська команда» напередодні навчального року передав півсотні нетбуків 10 школам у різних регіонах.

«Передали навчальним закладам п'яти областей комп’ютерну техніку. Це півсотні нетбуків Dell, які допомогли придбати наші французькі партнери з Doc4Ukraine. Ми дуже раді, що змогли виконати запити шкіл напередодні нового навчального року. Адже освіта наших дітей має бути пріоритетом навіть під час війни. Ці ноутбуки поїдуть в громади, які постраждали від тимчасової окупації, а також у школи, де навчаються діти з інвалідністю», — повідомили на сторінці волонтерського штабу.

Відповідно до інформації організації, декілька ноутбуків призначені для школи села Миколаївка Сумської області, яке минулого року перебувало під тимчасовою окупацією. Ще з десяток ноутбуків — для Білопільського ліцею №1 та Хотінського ліцею. Ці населені пункти Сумщини також перебували під частковою окупацією, а зараз зазнають жорстоких обстрілів з боку рф. 

Певну кількість ноутбуків «Українська команда» надіслала в школи та інтернати для дітей з інвалідністю та особливими освітніми потребами. Зокрема, рівненській Школі профорієнтації Baby Sun для дітей з синдромом Дауна, Миргородській і Полтавській школам для дітей з порушеннями слуху та мовлення, Буковинському центру комплексної реабілітації «Особлива дитина» та іншим. Загалом ноутбуки отримають 10 освітніх закладів.

Раніше волонтерський штаб передала майже 40 т продуктів харчування для переселенців, багатодітних родин, малозабезпечених українців, а також у медичні та освітні заклади різних регіонів.

Джерело «Українська команда»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250747

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді