УЦОЯО шукатиме й анулює результати порушників НМТ-2023

В УЦОЯО анулюють результати вступників, які порушили процедуру проведення НМТ

Порушення під час НМТ-2023

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

В Українському центрі оцінювання якості освіти вислови намір знайти та анулювати результати вступників, які порушили процедуру проведення НМТ та намагалися надати доступ до комп'ютерної системи стороннім особам з недоброчесною метою.

Відповідне інформацію зазначили в УЦОЯО щодо несанкціонованого випадку втручання до комп'ютерної програми, під час якого учасник НМТ зміг передати дані доступу сторонній особі для віддаленої роботи з програмою. 

У Центрі акцентують на неприпустимості ситуації, щодо якої вже вживаються негайні заходи. 

Вимоги пожежної безпеки: чекліст

«Усі ІР-адреси, з яких здійснювалися входи в систему, зафіксовані, тож упродовж певного часу ми знайдемо того, хто намагався “обдурити систему”. Результати такої особи / таких осіб будуть анульовані, а отже, використати їх для вступу не буде змоги», — зауважили в повідомленні УЦОЯО.

Нагадаємо, що 12 червня під час проведення першої зміни НМТ в мережі з’явилося відео про те, як стороння особа виконує вдома завдання НМТ замість якогось учасника, який у цей самий час перебуває в тимчасовому екзаменаційному центрі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14278

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32484

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
251743

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді