Інструкція щодо реєстрації на НМТ-2023

Можливість сформувати сертифікат НМТ у кабінеті з'явиться через 7 днів після реєстрації

Реєстрація на НМТ-2023Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

У понеділок, 3 квітня, розпочався період реєстрації учасників національного мультипредметного тесту. Триватиме реєстрація впродовж місяця — до 3 травня.

Щоб зареєструватися на НМТ, учасник має послідовно виконати необхідний алгоритм дій — зареєструвати свій персональний кабінет та завантажити до нього необхідні документи й інформацію.

Після цього учасник отримає можливість сформувати сертифікат учасника НМТ, який одночасно є підтвердженням реєстрації на тестування.

Детальну відеоінструкцію з процедури реєстрації опублікували в УЦОЯО.

Зокрема, вступник може внести зміни до своїх даних до 7 травня, наприклад, змінити обраний предмет на вибір або місце проходження НМТ.

Зазначимо, що можливість сформувати сертифікат НМТ у персональному кабінеті учасника з'явиться через 7 днів після реєстрації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Коли День учителя став святом

Людина може за життя ніколи не зустріти журналіста, повара чи бухгалтера. Але кожна людина зустрічається з учителем
14228

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32437

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
250748

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді