Відповідь
Згідно з п. 1.37 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах медична сестра дошкільного закладу щоденно перед початком роботи здійснює огляд працівників харчоблоку на наявність гнійничкових захворювань і гострих респіраторних інфекцій.
Після огляду працівники харчоблоку особисто розписуються у Журналі здоров’я працівників харчоблоку про відсутність:
- дисфункції кишечника
- гострих респіраторних інфекцій.
Працівниками харчоблоку є:
- шеф-кухар
- кухар
- підсобний робітник.
Помічник вихователя не є працівником харчоблоку.
Скільки часу ви витрачаєте, щоб скласти довідку за результатами контролю в дитячому садку? Пропонуємо оптимізувати цю діяльність завдяки циклу публікацій з прикладами довідок у журналі «Вихователь-методист дошкільного закладу». А розпочніть із цієї статті
Із набранням чинності новим Законом про дошкільну освіту оновлено повноваження педагогічної ради ЗДО
Нетиповий погляд на діагностику знань дітей дошкільного віку. Міркування про те, які критерії оцінювання знань дітей важливі, як часто і навіщо оцінювати дітей у дошкільному закладі. Перегляньте унікальні відеозаписи, щоб поміркувати разом із колегами, надихнутися новими ідеями та не потонути в тотальному оцінюванні дітей.
Тиждень безпеки дитини є важливим для систематизації знань дітей про безпечну поведінку й довкілля. Діти мають дізнаватися про правила безпечної поведінки і від педагогів, і від батьків. Як організувати комплексну роботу із взаємодією всіх учасників освітнього процесу — дізнаємося із статті
Приклад оформлення наказу про організацію і ведення цивільного захисту в закладі дошкільної освіти