Чи легко керувати малокомплектним дошкільним закладом

Із якими труднощами стикається керівник такого дитячого садка? Як забезпечити повноцінну діяльність такого закладу силами малої кількості працівників? У чому полягають особливості роботи педагогів з різновіковими групами?

Вийшло друком п’яте число нової всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стало питання діяльності так званого «малокомплектного» дошкільного навчального закладу. Міркування фахівців з приводу того, чи легко керувати малокомплектним дошкільним закладом, — у відповідній публікації газети.

Про досвід організації театральної діяльності, зокрема використання театру масок, у славутицькому дошкільному закладі № 3 «Росинка», що на Хмельниччині, читайте у публікації «Театр масок».

У пригоді стануть також рекомендації дорослим щодо того, як запобігти негативним наслідкам участі дітей дошкільного віку у телепроектах, вміщені у статті «Чи варто дітям брати участь у телевізійних проектах».

А про те, що таке фелтінг і як виготовити магніт-сувенір із вовни, дізнаєтеся із публікації «Магніт-сувенір власноруч у техніці сухого валяння».

У цьому числі вміщено також інтерв’ю з Наталією Шаповал — методистом з питань дошкільної освіти методичного кабінету при управлінні освіти Херсонської міської ради, головою місцевого осередку Асоціації працівників дошкільної освіти у Херсонській області.

Дайджест новин дошкілля з усіх регіонів України, фоторепортажі освітянських подій, новини Асоціації працівників дошкільної освіти — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 5 (5) 2015.

Нагадуємо, що передплати газету в редакції можна в будь-який час. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді