Зелене світло ІК-технологіям у роботі медичних сестер дошкільних закладів Кривого Рогу

Відбулося засідання методичного об’єднання медичних сестер дошкільних закладів у Кривому Розі

23 лютого на базі комунального комбінованого дошкільного навчального закладу № 60 (ККДНЗ) відбулося засідання методичного об’єднання медичних сестер дошкільних закладів у Кривому Розі на тему «Інформаційно-комунікаційні технології в організації харчування дітей дошкільного віку».

Засідання відкрила Наталія НАМІНАТ, начальник управління дошкільної, середньої, позашкільної освіти, виховної роботи та охорони дитинства, ознайомивши усіх присутніх з програмою заходу та представивши гостей, серед яких були й представники Цифрового видавництва Експертус.

Свій виступ Яна ПОЛІЩУК, головний редактор журналу «Медична сестра дошкільного закладу», розпочала з нагородження  переможця ІІІ місця за участь в конкурсі «Роль медичної сестри дошкільного закладу в профілактиці захворювань дітей», який тривав з червня по жовтень 2015 року. Так, диплом та цінний подарунок отримала Олена КРАВЧЕНКО, медична сестра з дієтичного харчування ККДНЗ № 60 м. Кривого Рогу.

З мультимедійною лекцією виступила Віра ОМЕЛЮХ, спеціаліст ЦБ Жовтневого району Кривого Рогу, наочно продемонструвавши медичним сестрам дошкільних закладів переваги застосування в роботі ІК-технологій.

Олена КРАВЧЕНКО поділилася своїм досвідом застосування ІК-технологій, а згодом продемонструвала свої вміння на практиці, допомагаючи Яні ПОЛІЩУК під час проведення майстер-класу з користування КОЗА-ДИСКом «Шаблони документів закладу освіти», зокрема випуском 2015.2 «Організація харчування», та презентації програми-новинки «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад».

Своїми думками щодо важливості опанування медичними працівниками дошкільних закладів сучасними ІК-технологіями також поділилися Сергій КОРГУТ, начальник відділу освіти виконкому Жовтневої районної у місті ради, та Наталія КУЛІШ, методист КЗ «Інноваційно-методичний центр».

Приємною несподіванкою для присутніх стала концертна програма за участю вихованців ККДНЗ № 60, які порадували всіх музичними, акробатичними, а також ліричними номерами. Останній — став подарунком усім жінкам напередодні весняних свят.

«Діток у нас чимало — 13 груп. Тому ми постійно в творчому пошуку, вигадуємо, чим новим захопити дитячі серця, виховати любов до прекрасного. На таких заходах, як сьогодні, дітки з радістю виступають, дарують гарний настрій. І схоже, це їм вдається» — резюмує Наталія КУЗЬМА, завідувач ККДНЗ № 60, вглядаючись в усміхнені обличчя гостей заходу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді