Зустрічайте квітневий номер журналу «Заступник директора школи»!

Необхідно організувати роботу літньої школи у навчальному закладі? Скласти сценарій Свята останнього дзвоника? Скористайтеся досвідом колег, представленим у черговому числі журналу «Заступник директора школи».

На шпальтах квітневого числа журналу «Заступник директора школи» — публікації педагогів-практиків із досвіду організації роботи літніх шкіл різних тематичних напрямів, поради щодо підвищення ефективності вивчення іноземних мов завдяки застосуванню прийомів мнемотехніки, методичні рекомендації для організаторів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в навчальних закладах та багато інших корисних матеріалів.

Перевірити і поглибити знання учнів з історії України та українського війська дасть змогу проведення квесту, перебіг і завдання до якого детально висвітлено в публікації журналу. А практичні матеріали про організацію діяльності клубу при шкільному історико-краєзнавчому музеї напередодні відзначення Свята Перемоги прислужаться заступнику директора школи під час планування заходів до цієї пам’ятної дати.

Також у квітневому числі журналу:

  • сценарій організації Свята останнього дзвоника «Україна — єдина, Україна в нас одна!»;
  • матеріали про надання першої долікарської допомоги в разі отримання закритих ушкоджень, якими можна скористатися для оформлення інформаційного стенда;
  • .роз’яснення експерта про те, як має атестуватися педагог, який працює вчителем і педагогом-організатором.

Ознайомтеся з повним переліком публікацій журналу «Заступник директора школи» № 04/2015

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді