Долучайтеся до громадського обговорення проєкту щодо єдиного державного кваліфікаційного іспиту

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту у 2025 році»

Єдиний іспит для здобувачів вищої освіти

Як допомогти педагогу повернутися до роботи

У МОН пропонують для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту у 2025 році».

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Серед можливих наслідків реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: гарантування мінімально необхідного рівня компетентності згідно стандартів вищої освіти за спеціальностями, за якими проводиться ЄДКІ.

Усі коментарі, зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу можна надсилати у довільній формі до 21 серпня 2024 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Марина Мруга. 

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Якою вбачають профільну школу за десять років

На 2027 рік заплановано старт кардинально оновленої профільної середньої освіти. Така ціль визначена у Концепції Нової української школи. У якому ж напрямі рухатиметься реформа
21429

Підготовка до захисту науково-дослідницької роботи в Малій академії наук

Багато талановитих учнів, які є членами Малої академії наук, щороку готуються презентувати свої напрацювання перед аудиторією. На що варто звернути особливу увагу науковим і педагогічним керівникам, щоб гідно підготувати учнів до захисту науково-дослідницької роботи?
11788

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді