В українських закладах облаштують 3 укриття завдяки фінансуванню Литви та UNITED24

У школах облаштують 3 укриття завдяки коштам уряду Литви й платформі UNITED24

Укриття в закладах освіти України

Як організувати безпечний простір для дитини

Уряд виділив 32,85 млн грн на капітальний ремонт і будівництво укриттів у трьох закладах загальної середньої освіти. Це кошти, які Україна отримала в межах урядової підтримки Литви через фандрейзингову платформу UNITED24.

Нещодавно в Кабінеті Міністрів затвердили відповідно постанову «Про розподіл у 2024 році коштів з рахунка для задоволення потреб освіти і науки, відкритого Міністерством освіти і науки в Національному банку, на задоволення потреб у забезпеченні безпечного освітнього середовища». 

Таким чином, кошти будуть спрямовані на:

  • 987,94 тис. грн: капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту або споруди подвійного призначення в опорному закладі загальної середньої освіти Тузлівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області;
  • 19,08 млн грн: будівництво захисної споруди цивільного захисту в ліцеї Богданівської сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області;
  • 12,78 млн грн: капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту або споруди подвійного призначення в ліцеї Садівської сільської ради Сумського району.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74149

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді