Проєкт створення спеціальних класів у закладах освіти: як долучитися до обговорення?

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт порядку утворення та умов функціонування спеціальних класів у закладах загальної середньої освіти

Створення спеціальних класів у школах

Контроль за системою НАССР: чотири кроки

У Міністерстві освіти і науки пропонують для громадського обговорення проєкт Порядку утворення та умов функціонування спеціальних класів у закладах загальної середньої освіти.

Детальніше ознайомитися з проєктом можна в прикріпленому документі. 

Зокрема, проєкт розроблено в рамках виконання Плану заходів на 2023—2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2023 р. № 372-р.

Свої коментарі, зауваження та пропозиції до відповідного проєкту акта можна надсилати в довільній формі до 05 червня 2024 року на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа для надання консультацій: Неля Корецька.

Результати громадського обговорення будуть опубліковані на сайті Міністерства освіти і науки України в період з 06 по 10 червня 2024 року.

За матеріалами МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5007

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді