Весняна поетична вікторина: вітаємо переможця!

Редакція журналу «Практика управління закладом освіти» обрала переможця вікторини.

Весняна поетична вікторина у березневому номері — життєствердна. Саме такою ми її задумували і радіємо, що ви це відчули:

Шановна редакціє! Дякую за таку цікаву, а головне життєствердну вікторину! Сьогодні у вирії таких непростих, часто складних та сумних подій дуже потрібні позитивні емоції. Поезія, весна, сонечко — є тими моментами, які допомагають жити та вірити в найкраще, в перемогу!

Настав час підбити підсумки. Ми отримали 76 відповідей. Учасників, які відповіли правильно на всі запитання й вийшли у фінал, було 45!
Переможницею вікторини стала Зоряна Демчук, директор львівського закладу освіти. Щиро вітаємо й даруємо пані Зоряні «Антологію української поезії ХХ ст.».

Весняна поетична вікторина: вітаємо переможця!
Любі читачі, дякуємо всім за участь у вікторині. Поети весняними віршами надихнули вас, а ви надихнули нас. Бажаємо вам сили й віри. Тримаймося! Залишайтеся з нами ♥


Як визначили переможця

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді