Весняна поетична вікторина: вітаємо переможця!

Редакція журналу «Практика управління закладом освіти» обрала переможця вікторини.

Весняна поетична вікторина у березневому номері — життєствердна. Саме такою ми її задумували і радіємо, що ви це відчули:

Шановна редакціє! Дякую за таку цікаву, а головне життєствердну вікторину! Сьогодні у вирії таких непростих, часто складних та сумних подій дуже потрібні позитивні емоції. Поезія, весна, сонечко — є тими моментами, які допомагають жити та вірити в найкраще, в перемогу!

Настав час підбити підсумки. Ми отримали 76 відповідей. Учасників, які відповіли правильно на всі запитання й вийшли у фінал, було 45!
Переможницею вікторини стала Зоряна Демчук, директор львівського закладу освіти. Щиро вітаємо й даруємо пані Зоряні «Антологію української поезії ХХ ст.».

Весняна поетична вікторина: вітаємо переможця!
Любі читачі, дякуємо всім за участь у вікторині. Поети весняними віршами надихнули вас, а ви надихнули нас. Бажаємо вам сили й віри. Тримаймося! Залишайтеся з нами ♥


Як визначили переможця

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206536

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405908

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді