Конкурс підручників для 4-х і 7-х класів: результати

Підбито підсумки конкурсного відбору підручників для учнів 4-х і 7-х класів.

Усі підручники для учнів 4-х і 7-х класів, які отримали під час конкурсу результати більше, ніж «0», можуть бути запропоновані до друку за кошти державного бюджету. Про це 27 травня 2015 року повідомила Конкурсна комісія.

Галина Усатенко, голова Конкурсної комісії, повідомила, що електронні результати відбору підручників на репозитарії звіряли із результатами, які надсилали школи.

Також були враховані дані з уточненою чи виправленою інформацією, що надходила від шкіл, які припустилися помилки під час оформлення відбору на Репозитарії (4-й клас — 119 примірників, 7-й клас — 141 примірник) та дані про відбір підручників, які школи надіслали лише у паперовому вигляді (4-й клас — 306, 7-й клас — 287).

Інформація про результати конкурсу у протоколі № 2 засідання конкурсної комісії конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів від 26 травня 2015 року.

Наступним етапом конкурсу є подання апеляцій учасниками.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді