Скільки вчителів уже зареєструвалися на сертифікацію-2024?

Перебіг реєстрації для участі в сертифікації вчителів станом на 17 січня

Перебіг реєстрації на сертифікацію

Формувальне оцінювання: способи та інструменти залучення учнів

15 січня розпочався основний період реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників 2024 року. Триватиме він до 25 січня включно.

У цей період можуть зареєструватися вчителі початкових класів, вчителі математики, вчителі або української мови і літератури, або української мови, або української літератури, вчителм історії та/або громадянських дисциплін. Проте в межах граничної кількості для кожного регіону. 

Якщо цю граничну кількість буде вичерпано, то реєстрацію для проходження сертифікації у 2024 році буде припинено достроково.

Зокрема, протягом 26–30 січня триватиме додатковий етап реєстрації, під час якого педагоги зможуть подати заяви, однак за умови, що реєстраційні картки для певної категорії учасників ще будуть доступними для формування.

За інформацією УЦОЯО, станом на 8 годину 17 січня 2024 року 1235 вчителів початкових класів, 449 учителів української мови та літератури, 376 вчителів математики, а також 432 учителів історії та громадянських дисциплін уже сформували реєстраційні картки-заяви.

Як наголосили в Українському центрі оцінювання якості освіти, важливо дотримуватися повного переліку дій під час реєстрації. Адже процедура реєстрації також передбачає надсилання комплекту документів на адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні.

Відповідно до даних, уже вичерпано граничну кількість сформованих карток-заяв для проходження сертифікації:

  • учителями початкових класів  —  у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях;
  • учителями історії та громадянських дисциплін — у м. Києві, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Джерело: УЦОЯО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4930

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10333

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді