Через скорочення кількості учнів в школах, загроз масового скорочення вчителів поки немає

У МОН наразі не бачать загрози масового скорочення вчителів через можливе скорочення кількості учнів в українських школах.

Через скорочення кількості учнів в школах, загроз масового скорочення вчителів поки немає

Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Про це повідомив начальник головного управління загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенкопід час експертного обговорення в Українському кризовому медіа-центрі.

На сьогодні 671 тисяча школярів перебуває за кордоном, близько 70 тисяч змінило місце перебування і вступило в школи в інших регіонах України.

«Ми зараз не бачимо загрози масового скорочення вчителів. В ході урядової наради, яка відбулася 7 червня 2022 року прем’єр-міністр дав завдання визначити кадровий потенціал системи освіти на наступний навчальний рік. До кінця червня ми будемо мати повну інформацію з регіонів. Але все ж якщо в певній конкретній школі буде менше дітей, а в класі, наприклад, буде 5 дітей – доведеться приймати відповідні рішення. Але такі процеси відбувалися і раніше», – зазначив Кононенко.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді