Завершено конкурсний відбір підручників

Держава планує виділити з бюджету 116 млн. грн.на друк підручників для учнів 4-х та 7-х класів.

11 червня 2015 року відбулося засідання Громадської ради при МОН України, одними з тем обговорення якого були конкурс підручників для учнів 4-х та 7-х класів та забезпечення підручниками загальноосвітніх навчальних закладів.

Юрій Кононенко, директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України, повідомив, що Законом України «Про Державний бюджет України» було визначено, що держава безоплатно забезпечить підручниками дітей пільгових категорій, зокрема, сиріт, дітей з малозабезпечених родин та інших, інвалідів.

Він також зауважив, що підручники друкуватимуться мовами національних меншин та для учнів спеціальних шкіл.

Держава планує виділити з бюджету на друк підручників 116 млн. грн.

За словами Юрія Кононенка, жодної апеляції у межах конкурсу до МОН України не надходило.

Нагадаємо, що вчора, 11 червня 2015 року, завершилася процедура конкурсного відбору підручників.

На сьогодні МОН України вирішує питання забезпечення підручниками школярів. Зокрема, призначено зустріч з видавцями та триває розроблення рекомендацій з використання підручників, що є наявними в фондах шкільних бібліотек.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді