Техніки психологічної допомоги: чому навчатимуть педагогів

Освітян запрошують на практикум, який передбачає демонстрацію технік психологічної допомоги та обговорення практичних кейсів

Техніки психологічної допомоги: чому навчатимуть педагогів

Як тренувати глибоке дихання

Практикум буде корисним для освітян, яким складно знаходити можливість турбуватися про себе, але які розуміють, що ефективно допомагати іншим можуть лише ті люди, які почуваються стабільно й упевнено.

Програма передбачає демонстрацію технік психологічної допомоги та обговорення практичних кейсів з педагогічної практики.

Спікерами заходу будуть Белінда Екорнос, клінічний психолог Норвезького центру вивчення травматичного стресу, та Ларс Лістер, клінічний психолог Регіонального центру травматичного стресу та запобігання суїциду.

Вебінар відбудеться 24 травня з 16:00 до 17.30.

Запис вебінару-практикуму буде доступний на фейсбук-сторінці.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Адаптація учнів 1 класу до навчання

Учорашні дошкільники нетерпляче чекають першого вересня, мають позитивне налаштування на навчання. Бути щасливим володарем портфеля, підіймати руку на уроці, отримувати відмітки — все це як чудова гра. Та згодом може виявитися, що грати не так уже й цікаво.
38590

Налагоджуємо професійне педагогічне спілкування

Найяскравіше особистість розкривається у спілкуванні. «Скажи мені що-небудь, щоб я тебе побачив», — звертався давногрецький філософ Сократ до своїх учнів. У всі часи вчителя-майстра вирізняє вміння налагоджувати педагогічне спілкування з учнями та колегами, досягати взаєморозуміння з ними та вести за собою
60534

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
411249

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді