Програма фільмів Чілдрен Кінофест

9-й міжнародний кінофестиваль для дітей і підлітків Чілдрен Кінофест оголосив програму фільмів

Програма фільмів Чілдрен Кінофест

Про це повідомили на сайті Чілдрен Кінофест.

Фільми будуть представляти з 3 по 12 червня на сайті online.childrenkinofest.com на території України, а також Польщі, яка прийняла найбільше тимчасово переміщених українців.

Україну представляє пригодницьке фентезі

«Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», зняте за мотивами казки Сашка Лірника. Фільм змальовує пригоди козака, який намагається вибратися з пекла. Картина відзначена Призом глядацьких симпатій Національної премії «Золота Дзиґа», а сценарій – Премією імені Лесі Українки.

У програму увійшли фільми: австрійсько-німецька стрічка «Францові історії» та «Мій тато – сосиска» спільного виробництва Бельгії, Нідерландів і Німеччини, «Неллі Рапп – мисливиця на монстрів» (Швеція), фантастичний фільм «Місія Нови» (Нідерланди).

Ще два фільми будуть оголошені згодом – загалом конкурсна програма складатиметься з семи картин.

Поза конкурсом юні глядачі та глядачки ознайомляться з класикою анімації – Чілдрен Кінофест покаже спеціальну добірку епізодів «Крота» до 65-річчя знаменитого чеського мультсеріалу.

Також на фестивалі продемонструють і торішнього переможця – пригодницьку стрічку «Полі» спільного виробництва Франції та Бельгії. Картина розповідає про пригоди двох друзів — дівчинки та поні, якого вона звільняє від життя в неволі.

Фестиваль «Чілдрен Кінофест» проводиться за підтримки House of Europe.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді