Кошти на оплату праці освітян

Україна отримає $1,5 млрд для оплати праці освітян

Кошти на оплату праці освітян

Як завершити 2021/2022 навчальний рік

Україна отримає 1,5 млрд доларів від Світового Банку для оплати праці працівників бюджетної сфери, зокрема, установ освіти.

Таку інформацію повідомило Міністерство фінансів України.

Кабмін схвалив рішення про утворення делегації від України для участі у переговорах з представниками Міжнародного банку реконструкції та розвитку щодо укладення Угоди про фінансування проекту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні».

Так, у квітні цього року Світовий банк надав пропозицію Уряду України для старту підготовки нового інвестиційного проекту з невідкладної підтримки надання державних послуг в Україні.

У рамках Проєкту Україна отримає позику у розмірі 1,492 млрд доларів США.

«Кошти будуть спрямовані на відшкодування видатків держбюджету, здійснених для забезпечення оплати праці працівників державних органів та бюджетних установ освітньої сфери, як на національному так і регіональному рівнях», – розповіли у Міністерстві фінансів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді