У навчальному застосунку для школярів «Вивчаю — не чекаю» вийшло оновлення

Оновлення «Вивчаю — не чекаю»: нові уроки в застосунку та поліпшений функціонал

Оновлення застосунку «Вивчаю — не чекаю»

Індивідуальний навчальний план: чи обов'язково складати

У вересні 2022 року міжнародна організація «War Child Holland» та ГС «Освіторія» спільно з МОН України створили застосунок «Вивчаю — не чекаю». Його створено для того, щоб допомогти дітям в інтерактивному форматі проходити шкільну програму або закріплювати вивчене, що особливо актуально в умовах війни.

Застосунок «Вивчаю — не чекаю» — це навчальна гра, у якій дитина вчиться за допомогою пізнавальних відеоуроків. 

Від початку запуску застосунку його завантажили вже майже 90 тисяч разів. Учителі й батьки активно використовують «Вивчаю — не чекаю» для школярів молодших класів. Змістовні відеоуроки в застосунку розроблені за підходами мікронавчання. Кожне заняття має інтерактивні мініігри та завдання. Застосунок не вимагає доступу до Інтернету, тому його можна використовувати для безперешкодного навчання в укриттях разом з іншими дітьми.

Протягом 2023 року в застосунку відбулися значні оновлення функцій і контенту. Таким чином, окрім математики, з’явилися уроки з читання для першого семестру, які наповнені творами понад 20 відомих українських дитячих авторів. Крім версії для смартфона та планшета тепер випущено версію для комп’ютера. Для вчителів стала доступною можливість під’єднати до «Вивчаю — не чекаю» власний кабінет у Google Classroom, де вони можуть відстежувати прогрес учнів та учениць і керувати освітнім процесом.

У грудні очікуються ще оновлення в застосунку: будуть додані уроки з математики й читання для третьої чверті всіх класів початкової школи. Саме тому одразу після зимових канікул діти зможуть продовжити опановувати шкільну програму. А навесні в застосунок завантажать уроки четвертої чверті. Тож повна навчальна програма з математики й читання стане доступною для всіх класів початкової школи.

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А також коли буде проходити кожен етап сертифікації.
74203

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді