Випускники, не пропустіть SMS-сповіщення

Вступники мають зберегти логін та пароль для входу на Інформаційну сторінку

Випускники, не пропустіть SMS-сповіщення

Вступників просять зберегти логін та пароль для входу на Інформаційну сторінку, які вони отримають.

Особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, мають отримати дані впродовж найближчих днів у вигляді смс-повідомлення від Centr_ZNО.

У повідомленні буде зазначено прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також особистий логін та пароль.

Також ця інформація знадобиться і для входу на Інформаційну сторінку у травні, коли кожному учаснику буде потрібно підтвердити своє бажання проходити мультитест і повідомити організаторів про те, у якому регіоні перебуватимете в липні.

Також за цими даними учасники ЗНО зможуть дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і самостійно сформувати запрошення-перепустку.

«Педагоги часто допомагають учням реєструватися на тестування, тож дехто замість свого номера телефону зазначив номер за зразком, тобто телефон учителя. Просимо педагогів, які отримають повідомлення з даними для входу на інформаційні сторінки учасників тестування, переслати їх адресатам», – зазначили в УЦОЯО.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді