Грошова допомога вразливим родинам із дітьми від ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики

Допомогу нададуть додатково до виплат, які проводяться за державними програмами, зокрема додатково до виплати внутрішньо переміщеним особам на проживання.

Грошова допомога вразливим родинам із дітьми від ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики

Як підтримати підлітка у кризовій ситуації: 10 порад

Мінсоцполітики разом з ЮНІСЕФ розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через військове вторгненя рф та потребують фінансової підтримки.

Виплати у рамках програми мають посилити держпрограми підтримки внутрішньо переміщених осіб, започатковані нашим Урядом.

Хто зможе отримати допомогу

Допомогу зможуть отримати такі категорії:

1. Родини, які мають трьох і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;

2. Cім’ї з двома або більше дітьми, де одна дитина має інвалідність. Розмір виплат Фіндопомога складає 2 220 грн для кожного члена сім’ї на місяць, але не більше як для п’ятьох людей.

Виплату даватимуть одноразово на три місяці, тобто суму за три місяці одним платежем. Грошова допомога здійснюватиметься визначеним категоріям додатково до виплат, які проводяться за державними програмами, зокрема додатково до виплати внутрішньо переміщеним особам на проживання.

Як отримати допомогу

Подати заявку на отримання допомоги можна на сайті: register.unicef.org. Якщо виникнуть труднощі або додаткові питання, треба звернутися на гарячу лінію «Спільно» за номером: 0 800 600 017 (безоплатно, працює щодня з 8:00 до 22:00). Необхідно заповнити анкету та обов’язково перевірити коректність внесених даних. Зокрема, потрібно буде надати інформацію про всіх членів сім’ї та банківський рахунок, на який буде здійснюватись виплата.

Фахівці ЮНІСЕФ та партнери розглянуть кожну заявку й перевірять достовірність інформації та відповідність усім критеріям. Учасникам Програми надійде СМС про ухвалене рішення. Переказ має надійти за 4 тижні після подання заявки.

Джерело: офіційний сайт Мінсоцполітики

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді