Гроші за пробне ЗНО повертатимуть за спеціальною процедурою

Коли УЦОЯО отримає інформацію про механізми вступної кампанії, зможе повернути кошти

Гроші за пробне ЗНО повертатимуть за спеціальною процедурою

Дії роботодавця під час воєнного стану

Хто реєструвався для участі в пробному ЗНО, зможуть повернути кошти за спеціальною процедурою або перерахувати кошти в один із фондів для порятунку України.

Таку інформацію повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Це стане можливим, коли фахівці УЦОЯО отримають інформацію про механізми вступної кампанії, а значить, про доцільність пробного ЗНО.

В УЦОЯО розповіли, що значна кількість учасників пробного ЗНО уже сьогодні ініціюють перерахунок коштів, що залишилися від підготовлення до тестування, на потреби держави або хочуть дізнатися про терміни їхнього повернення.

«Маємо зазначити, що ми не банківська установа, тож не зможемо автоматично перерахувати кошти у відповідні фонди», – підкреслили в УЦОЯО.

Крім того, в установі поінформували, що після оприлюднення механізму вступу на особистих сторінках учасників пробного ЗНО на сайті УЦОЯО буде розміщена форма погодження із перерахунком коштів в один із фондів для порятунку України.

«Ті учасники, які готові будуть віддати кошти у зазначений фонд, повідомлять про своє бажання через форму, для інших – повернення коштів відбуватиметься відповідно до спеціальної процедури», – додали в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді