Розпочала роботу Перша національна (не)конференція EdCamp Ukraine

Сьогодні, 23 червня, в Україні стартувала перша дводенна Національна (не)конференція EdCamp Ukraine

Сьогодні, 23 червня, в Україні стартувала перша дводенна Національна (не)конференція EdCamp Ukraine.

EdCamp Ukraine — це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України. (Не)конференція проходить у новому для нашої країни форматі дискусійного заходу, у якому учасники самі визначають перебіг його роботи.

Програма визначиться у ході проведення: усі, хто беруть участь, можуть стати спікерами. Та загалом передбачено обговорення сучасних технологій в освіті, нових педагогічних форматів та інструментів, науки у школі, ресурсів бібліотеки для освіти, а також викликів національної освіти.

У межах EdCamp Ukraine відбуваються панельні дискусії, практикуми, персональний коучінг, зустрічі з дитячими письменниками, запланований кінозал, творчі майстер-класи, «школа навпаки» і благодійні акції.

Більше про захід можна дізнатися на його Facebook-сторінці.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді