Що врахувати у розбудові системи забезпечення якості освіти в дошкільних закладах

21 жовтня о 14:00 відбувся вебінар «Розбудова системи забезпечення якості освіти в дошкільних закладах»

Вебінар транслювали на Facebook сторінці Міністерства освіти і науки України та Facebook сторінці Державної установи «Український інститут розвитку освіти».

Спікери вебінару:

Руслан ГУРАК, Голова Державної служби якості освіти України;

Алла БОНДАР, заступник Голови Державної служби якості освіти України;

Юрій ВЕРГУН, директор департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України;

Hiна ОМЕЛЬЯНЕНКО, голова правління ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», шеф-редактор управлінських видань напряму «Експертус: Освіта» Цифрового видавництва Експертус;

Світлана НЕРЯНОВА, начальник відділу дошкільної освіти головного управління загальної середньої та дошкшкільної освіти директорату дошкільної, шкільнох, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України.

Програма вебінару

Під час вебінару учасники обговорили питання нормативно-правової бази формування системи забезпечення якості освіти в Україні, алгоритм формування забезпечення якості освіти в ЗДО, отримали практичні поради щодо ocвітніx процесів та управлінської діяльності.

Крім того, ознайомилися зі структурою Порадника керівникам закладів дошкільної освіти з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Довідково: Порадник «Як створити внутрішню систему забезпечення якості освіти» розробила Державна служба якості освіти України у співпраці з Асоціацією працівників дошкільної освіти та Цифровим видавництвом Експертус. Безплатно е-порадник можна читати в електронному журналі «Практика управління дошкільним закладом». Порадник - у вільному доступі для всіх освітян.

ЧИТАТИ ПОРАДНИК

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4936

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді