Свідоцтво про початкову освіту: запровадять з нового навчального року

В школах будуть видавати свідоцтва про початкову освіту

Свідоцтво про початкову освіту: запровадять з нового навчального року

Батьківські збори у вересні: вісім тем

Документи про освіту тепер будуть видавати на кожному рівні середньої освіти, у тому числі й початковому.

Таку норму зазначено у наказі «Про порядок виготовлення, видачі та обліку документів про початкову освіту», який набуває чинності з 1 вересня 2021 року.

Тематика Першого уроку та навчання у 2021/2022 н. р.

Для свідоцтв про початкову освіту запроваджено нову процедуру їх замовлення, виготовлення та отримання. Весь процес замовлення, виготовлення та обліку свідоцтв про початкову освіту здійснюватиметься в електронній формі.

Організацією займається школа та відповідний орган управління у сфері освіти.

Оригінал електронного свідоцтва про початкову освіту створюватиметься за зразком, затвердженим МОН, і зберігатиметься в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО) в Реєстрі документів про освіту.

Крім того, свідоцтво про початкову освіту не відтворюватиметься в пластиковій картці та не потребуватиме додатку на спеціальному бланку. Школі не потрібно обліковувати видачу свідоцтв про початкову освіту. Однак, за вимогою школа може видати копію свідоцтва.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді