Ознайомтеся з новими матеріалами для комунікації з дітьми дошкільного віку

У рубрику «Сучасне дошкілля під крилами захисту» додано нові матеріали

Матеріали для дошкільної освітиІгри-знайомства для дітей

Міністерство освіти та науки спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» додали нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту», які доцільно використовувати у спілкуванні з дітьми дошкільного віку.

Детальніше ознайомитися з новими матеріалами можна на сторінці рубрики. 

У нових публікаціях педагоги- практики закладів дошкільної освіти №8 «Золотий півник» Білоцерківської міської ради Київської області, №20 «Чебурашка» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, ЗДО №73 Вінницької міської ради, пропонують відеоматеріали з різних видів діяльності із дітьми дошкільного віку:

  • вихователька Анна Румʼянцева і її анімовані друзі легко та цікаво не лише ознайомлять із приголосними та голосними звуками, а й пограють у мовленнєві ігри;
  • Тетяна Бабич, Ірина Розпутня, Наталя Дмитренко, Наталія Кунгурова підготували цікаві відеозаняття з малювання, аплікації, ліплення (освітня лінія «Дитина в світі мистецтва»). Долучайтеся до перегляду, адже ці заняття не лише про техніку виконання завдання. Дошкільнята познайомляться з різновидами вишиванок, закріплять правила безпечного поводження з предметами навколишнього середовища під час ігрової діяльності тощо;
  • Педагоги закладу дошкільної освіти №73 Вінницької міської ради поділяться простими та корисними правилами безпечного поводження під час літньої спеки.

Зі свого боку відділ дошкільної освіти МОН України щиро вдячний усім, хто долучається до підтримки дошкілля України під час воєнного стану.

У рубриці представлені також публікації Цифрового видавництва Експертус.

Зокрема, у відомстві запрошують зацікавлених надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту: [email protected] із позначкою: матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4947

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді