В Україні створять програму щодо осучаснення та розвитку освіти

Президент Володимир Зеленський анонсував програму осучаснення української освіти

Розвиток освіти в Україні Як працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

В Україні розробляють програму осучаснення національної освіти та стимулювання розвитку науки. Кабінет Міністрів буде відповідальним за її впровадження. 

Як акцентував під час свого виступу у Верховній Раді Президент Володимир Зеленський, що програма дуже детальна, однак заслуговує на увагу.

На думку Зеленського, відповідна програма мітсить багато рішень, які заслуговують на обговорення. 

«Освітній розділ української доктрини має бути максимально напрацьований. Кожен етап. Нація, яка хоче бути лідером, робить освіту лідером», — зауважив глава держави.

Окрім того, наразі мовою співпраці у світі є англійська. Це мова глобального бізнесу, глобальної науки та глобального спілкування.

«Україна майбутнього потребує поширення англійської мови, щоб українські інтереси поширилися світом», — наголосив Президент.

І повідомив, що сьогодні вніс у Раду відповідну законодавчу ініціативу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді