УЦОЯО наполегливо рекомендує не розголошувати місця НМТ-2023

Збереження інформаційної тиші сприятиме безпеці організації і проведення тестування

Місце проведення НМТ-2023

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

В Українському центрі оцінювання якості освіти напередодні розсилки учасникам НМТ запрошень на тестування наполегливо рекомендують вступникам публічно не розголошувати дату та місце проведення тестування.

Насамперед відповідне прохання від УЦОЯО зумовлене необхідністю збереження інформаційної тиші з міркувань безпеки організації тестування.

«Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх його учасників», — наголошують в Українському центрі.

Нагадаємо, що учасники основної сесії національного мультипредметного тесту мають отримати запрошення на тестування не пізніше 26 травня.

Відповідне запрошення міститиме інформацію про дату, час (за Києвом) і адресу екзаменаційного центру, в якому вступник проходитиме тестування.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді