Розпочався прийом заявок на Global Teacher Prize Ukraine 2021

Теми:
Відкрито прийом заявок і номінацій на премію Global Teacher Prize Ukraine 2021, як подати заявку

Global Teacher Prize Ukraine 2021

Готуємо учнів та працівників до безпечних канікул: РЕКОМЕНДАЦІЇМіністерство освіти і науки відкрило прийом заявок і номінацій на премію Global Teacher Prize Ukraine 2021. Термін прийому заявки на участь у премії до 1 серпня.

Таку інформацію опублікували на сайті Міносвіти України.

Урочиста церемонія оголошення переможця або переможниці відбудеться 2 жовтня.

Для того, щоб взяти участь у премії, подати заявку учасник може самостійно або ж хтось інший (учні, колеги та рідні) можуть номінувати улюбленого педагога на премію. Зробити це можна за посиланням.

Обраний переможець номінації отримає:

  • 250 000 гривень,
  • поїздку на Global Education and Skills Forum,
  • професійний розвиток,
  • підтримку реалізації власних освітніх проєктів.

Зокрема, у Міністерстві зазначили, що щороку фіналісти премії обговорюють із президентом та міністром освіти важливі питання освіти, створюють власні громадські організації та літні школи для молодих педагогів тощо.

Міжнародну премію Global Teacher Prize засновано в 2014 році арабським мільярдером Санні Варкі.

Переможця обирає спеціальний комітет з видатних учителів, освітніх експертів, чиновників, журналістів, розробників, вчених і підприємців.

В Україні національна премія Global Teacher Prize Ukraine проводиться з 2017 року. Таким чином, цього року відбудеться п'ятий ювілейний сезон національної премії для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine.

Варто зазначити, що минулого року переможцем національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020 став вчитель з Тернопільщини Василь Дяків. Він викладає всесвітню історію та історію України, громадянську освіту й основи здоров'я у Заліщицькій гімназії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Співпраця з органами громадського самоврядування в закладі освіти

Моделі співпраці з органами самоврядування: від авторитарної, коли керівник одноосібно відповідає за все, до демократичної — коли орган самоврядування отримує максимум повноважень. Обирайте свою!
128

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
49003

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді