Передплатіть мені журнал

Вихователі часто скаржаться, що директор не передплачує їм фаховий журнал, адже коштів на це — зась! Ми сформулювали аргументи, чому з таким помічником щасливими будете не лише ви та ваші вихованці, а й адміністрація закладу й батьки дітей.

Як планувати освітній процес: вебінар

Сучасні підходи. Ми — прихильники найновіших та найактуальніших освітніх технологій, рекомендованих МОН. Це, до прикладу, організація освітнього процесу за технологією методичного конструктора, впровадження ідей освіти для сталого розвитку, технологія розвитку критичного мислення тощо.

Легке планування. У журналі є готові плани, освітні завдання й очікувані результати, інтелектуальні карти й навігатори активностей, які допоможуть забути про паперову роботу.

Готові матеріали. Кожне число журналу — тематичне, і містить увесь «пакет» дидактичних матеріалів, необхідних, щоб усебічно опрацювати з дітьми тему. Це сучасні й ексклюзивні розробки проєктів, конспекти занять різних освітніх напрямів, майстер-класи з художньої діяльності, сценарії розваг, картотека ігор та вправ для закріплення знань, навчальні комікси тощо.

Задоволені батьки. Подані в журналі матеріали спрямовані на формування життєвої компетентності дітей і сприяють їхньому всебічному гармонійному розвитку, що не може не тішити батьків.

І це, звісно, не все! Адже наша мета — не повчати, а допомагати! Саме тому, любі колеги, запрошуємо Вас переглянути цікавий і мегаінформативний вебінар на тему «Як планувати освітній процес», що відбувся нещодавно - 20 травня о 13:00.

З повагою
головний редактор
журналу

«Методична скарбничка вихователя»

Марина Балагута

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1512

Дидактичні ігри для дошкільнят

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
268596

Техніки коучингу для роботи з педколективом

Виклики часу все більше вимагають нових підходів. Людина, що хоче досягти кар’єрного зросту, повинна бути мобільною, готовою до швидкої зміни та обставин. В Україні в умовах воєнного стану реалізувати ці завдання здається нереальним. Та все ж на допомогу можуть прийти нові техніки. І одна з них – коучинг.
100

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді