В УЦОЯО закликали не купувати «відповіді» на тести ЗНО

Теми:
Учасників ЗНО та їхніх батьків закликали не звертати уваги на «продаж» відповідей ЗНО

В УЦОЯО закликали не купувати «відповіді» на тести ЗНО

Плани МОН на п’ять років: до чого підготуватися

Український центр оцінювання якості освіти закликав учасників тестування та їхніх батьків не звертати уваги на пропозиції «продажу відповідей на завдання тестів 2021 року».

Адже у мережі шахраї вже «продають» відповіді на ЗНО-2021.

Учителя залучили до ЗНО: хто і скільки оплатить

«Як і в попередні роки, задовго до зовнішнього незалежного оцінювання соціальні мережі рясніють «привабливими» пропозиціями, зокрема різні канали в Telegram». Спритники за певну плату пропонують випускникам та їхнім батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО-2021 із відповідями до них, запевняючи в надійності й достовірності джерела інформації, щораз вигадуючи нові схеми, – зауважили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

«Безумовно, купити можна що завгодно, але стовідсотково це не буде тест ЗНО», – підкреслюють в УЦОЯО.

Тому, в Українському центрі оцінювання якості освіти, просять учасників тестування та батьків відхиляти сумнівні пропозиції або не бути ошуканими.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді