Змінено дату проведення пробного ЗНО у Києві та Чернігові

У зв'язку з запровадженням карантинних обмежень, припиненням руху громадського транспорту дату пробного ЗНО перенесено

Змінено дату проведення пробного ЗНО у Києві та Чернігові

Які документи перевіряють під час інституційного аудиту

Дату пробного ЗНО у м. Київ та Чернігівській області перенесли на 24 квітня. В інших регіонах України пробне ЗНО відбудеться, як і заплановано, 10 квітня.

Перенесення пов’язане з припиненням у цих регіонах руху громадського транспорту, що унеможливлює доїзд до пунктів тестування зареєстрованих учасників, а також педагогів, залучених до проведення оцінювання.

Як провести батьківські збори до ЗНО

В УЦОЯО запевнили, що незалежно від того, коли саме учасники тестування проходитимуть оцінювання, для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома, однак різнитиметься дата внесення відповідей до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Крім того, щоб ознайомити учасників із іншими тестами пробного ЗНО, з 10 до 28 квітня в кабінетах цих учасників пробного ЗНО буде розміщено «бонусні тести», які можна буде пройти вдома і внести результати їхнього виконання у спеціальний сервіс з 10 до 28 квітня.

«Наприклад, якщо учасник з м. Києва зареєструвався для проходження тесту з математики, він пройде пробне ЗНО з цього навчального предмета 24 квітня й занесе свої відповіді на завдання цього тесту в період з 24 до 28 квітня, але він зможе уже 10 квітня ознайомитися із завданнями тестів з української мови, хімії, біології тощо і з 10 до 28 квітня внести свої відповіді з цих навчальних предметів до сервісу визначення результатів», – зауважили в УЦОЯО.

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді