Випускників можуть звільнити від складання державної підсумкової атестації

Метою ухваленого рішення є мінімізація ризиків захворювання на коронавірусну хворобу

Які документи перевіряють під час інституційного аудиту

До Верховної Ради будуть передані рекомендації щодо ухвалення рішення про звільнення цьогорічних випускників від проходження обов'язкової державної підсумкової атестації у формі ЗНО.

Таке рішення було прийнято під час засідання парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій, що відбулося 31 березня.

Якщо рішення буде затверджено владою, то учні та студенти, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, можуть відмовитися від складання ДПА у формі зовнішнього оцінювання.

Мета відповідного рішення — мінімізувати ризики захворювання на коронавірусну хворобу під час проведення загальнонаціонального тестування.

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Окрім того, заплановано, що для реалізації рішення Президентом України буде внесений до парламенту законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань завершення 2020/21 навчального року.

Законопроєкт може бути визначений Президентом України як невідкладний.

Однак, для абітурієнтів, які бажають вступати до вищих навчальних закладів, зовнішнє незалежне оцінювання буде проведено в установлені терміни відповідно до визначених регламентів проведення тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді