ЮНІСЕФ займеться питанням відновлення шкільної інфраструктури

Володимир Зеленський зустрівся з голівудським актором Орландо Блумом і командою ЮНІСЕФ

ЮНІСЕФ займеться питанням відновлення шкільної інфраструктури

Як сформувати безпечне і здорове освітнє середовище

Під час зустрічі обговорили питання організації відновлення шкільної інфраструктури та повернення вивезених до росії українських дітей.

«Зустрівся із послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом та командою ЮНІСЕФ – організації, яка займається гуманітарною підтримкою й захистом дітей. Орландо Блум давно й змістовно працює із цим напрямом. Він уже був в Україні, на нашому Донбасі, ще до повномасштабної війни. І знає, що принесла ця агресія, наскільки повномасштабними мають бути зусилля світу, щоб її зупинити, щоб відновити Україну після війни», - зазначив президент України під час щоденного звернення.

Планується, що команди будуть працювали над кількома напрямами. Зокрема, це питання повернення дітей, які були силою вивезені в росію та створення бомбосховищ. Також – це технічне забезпечення дистанційного навчання в тих районах і областях, де неможливо навчатись офлайн через відповідні загрози.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді