«За кожним великим здобутком стоїть учитель» - стартувала вчительська премія Global Teacher Prize Ukraine 2021

Сьогодні, 25 березня, стартувала найпрестижніша національна премія для вчителів-новаторів Global Teacher Prize Ukraine

«За кожним великим здобутком стоїть учитель» - стартувала вчительська премія Global Teacher Prize Ukraine 2021

Наказ про уточнення посадових інструкцій: ПРИКЛАД

Відбулася онлайн-пресконференція щодо старту премії Global Teacher Prize Ukraine. На зустрічі учасники обговорили здобутки за п'ять років. Зокрема, Зоя Литвин, засновниця Громадської спілки «Освіторія», розповіла успішні історії учасників премії минулих років.

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет наголосив на досягненнях українського вчительства за усі 30 років Незалежності України.

Також переможець Global Teacher Prize Ukraine 2020 Василь Дяків наголосив на важливості премії для вчителів. «Ми, вчителі, прагнемо до того, щоб своїм навчанням продемонструвати дітям усі можливості, щоб ставати успішними. Школа – це тільки один вимір успіху, а життя є багатогранним».

Власна шкільна соцмережа, централізований освітній процес, архів документів, можливість моніторити якість освіти в закладі — усе це про освітню платформу НUMAN.

Крім того, на пресконференції представили відеозвернення переможця Global Teacher Prize 2020 Ранджита Дісалі. Який закликав вчителів брати участь у премії та не боятися проявити себе. Також Ранджит розповів про важливість країни у становленні справжніх вчителів та зазначив: «Повага до людей та статусу вчителя є необхідною. Потрібно, щоб вчителі отримували якісне навчання та прагнули до використання новітніх технологій».

Зареєструватися та подати заявку можна за посиланням globalteacherprize.org.ua. Переможець премії отримає винагороду у 250 тисяч гривень, поїздку на Global Education and Skills Forum, а також професійний розвиток та підтримку реалізації освітніх проєктів від «Освіторії».

Нагадаємо, що премію Global Teacher Prize Ukraine організовує громадська спілка «Освіторія». Премія дає можливість для кожного шкільного вчителя не тільки позмагатися за чверть мільйона гривень, а й отримати те визнання, на яке заслуговує праця кожного педагога!

Учасник може подати заявку самостійно, а також її можуть подавати учні, колеги та рідні. Прийом заявок триває до 1 серпня, оголосять переможця у Міжнародний день вчителя 2 жовтня 2021 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цифрові технології у роботі з документами та ділових комунікаціях: СКОРИСТАЙТЕСЯ КУРСОМ

Хочете навчитися краще орієнтуватися у роботі з хмарними сховищами даних? Чи створювати ілюстровані матеріали? А, можливо, взаємодіяти у командах та чатах? Спробуйте онлайн-курс від Вищої школи освітнього менеджменту!
6002

Мотивація до самоосвіти вчителів

Характерна ознака професії вчителя — необхідність професійного розвитку упродовж усього періоду фахової діяльності. Поняття «професійний розвиток» визначають як зростання професійних досягнень у результаті накопичення нового й систематичного перегляду вже наявного практичного досвіду
17902

Атестація педагогів: що нового

Як цьогоріч провести атестацію педагогів, якими нормативними документами керуватися та що врахувати – поради у статті.
164823

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді