Віцепрем’єр буде відповідальним за певні напрями розвитку освіти

КМУ посилить освітній напрям шляхом додання повноважень службі віцепрем'єр-міністра

Напрями розвитку освітиЯк працювати з трудовими книжками під час воєнного стану

Кабінет Міністрів, окрім зміни очільника Міністерства освіти та науки, посилить освітній напрям в уряді шляхом додання додаткових повноважень службі віцепрем'єр-міністра.

Таку інформацію зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль щодо підсумків засідання фракції політичної партії «Слуга народу», під час якого було обговорено кадрові зміни у Кабінеті Міністрів.

Таким чином передбачається, що Верховна Рада має надати додаткові повноваження віцепрем'єр-міністру Михайлу Федорову, який, окрім диджиталізації, буде опікуватися ще низкою напрямків у сфері освіти та науки.

Окрім того, унаслідок відповідних змін, майбутня посада Михайла Федорова називатиметься віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації України.

Нагадаємо, що Директор Національного центру «Мала академія наук», кандидат філософських наук Оксен Лісовий змінить на посаді міністра освіти і науки Сергія Шкарлета.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді