ООН сприятиме розвитку шкільного харчування в Україні

Всесвітня продовольча програма ООН забезпечить 50 % гарячого харчування учням 1-4 класів Київщини

Розвиток шкільного харчування

Автономізація фінансів ЗДО: розв’язуємо робочі ситуації

Нещодавно Міністерство освіти і науки та Всесвітня продовольча програма ООН в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю щодо реалізації програми харчування в закладах освіти.

Таку інформацію опублікували на сайті Кабінету Міністрів. 

Насамперед Всесвітня продовольча програма є провідною гуманітарною програмою ООН, спрямованою на допомогу в боротьбі з голодом. Меморандум визначає засади співробітництва між Міністерством та Всесвітньою продовольчою програмою у сфері реалізації реформи харчування в закладах освіти.

Відповідно до плану реалізації Меморандуму, Всесвітня продовольча програма зможе забезпечити 50% від кількості порцій гарячого харчування для учнів 1-4 класів у Київській області.

«Наразі ми визначили 58 пілотних закладів освіти у Київській області для запуску нашої програми, проте не плануємо на цьому зупинятися. Незабаром вже буде 600 шкіл, у яких забезпечимо учнів гарячим харчуванням. Ми будемо розвивати підтримку ще більше», — наголосив Метью Голлінгворт, директор Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді