Заклади освіти Києва не змінюватимуть режим роботи

Заклади освіти Києва 22-24 лютого не будуть змінювати свій режим роботи попри рекомендації МОН

Заклади освіти Києва

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

Столичні школи 22-24 лютого не будуть змінювати свій режим роботи попри рекомендації Міністерства освіти та науки.

Таку інформацію зазначили в Департаменті освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

«В усіх закладах освіти дистанційне навчання організоване як паралельний процес, тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання дистанційно», — коментують у Департаменті.

Зокрема, в установі наголосили, що у столиці розроблений безпековий механізм для всіх закладів освіти.

«Війна в країні триває вже рік, і небезпечним є кожен її день. У столиці розроблений чіткий безпековий механізм для всіх закладів освіти, і весь персонал проінструктований щодо дій у разі повітряних тривог. Крім того, всі 404 школи, які працюють в очному режимі, мають укриття, де можуть розміститися всі учні разом з персоналом закладу. Також треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі, а це значить, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого», — зауважили в повідомленні столичного Департаменту освіти та науки. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді