Освітньо-дослідницький проект для дітей «Велике місто, маленьке місто»

15 серпня стартує літній освітньо-дослідницький проект «Велике місто, маленьке місто» для дітей та всіх, хто цікавиться сучасним містом

Громадська організація «Дитячі географії» спільно з Національним художнім музеєм України, Фондом імені Гайнріха Бьолля та іншими проведуть у Києві безплатний освітньо-дослідницький проект для дітей «Велике місто, маленьке місто».

Проект триватиме з 15 до 23 серпня та складатиметься з трьох частин: дитячої освітньої програми, дослідницької програми та відкритого лекторію. 

Освітня частина проекту розрахована на дітей 8-12 років, яким буде запропоновано долучитися до серії ігор, майстер-класів, екскурсій у пошуках відповіді на питання «Що таке сучасне місто?».

Під час проекту його учасники та учасниці матимуть змогу ближче ознайомитися з містом, у якому живуть, дізнатися про його складові та процеси, які не завжди є помітними, але важливими для життя всіх людей, що мешкають у ньому.

Участь у програмі є безплатною. Для участі необхідно заповнити анкету. До участі відберуть до 15 учасників, які заповнять анкету та виконають творче завдання.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді