Провели навчання кухарів у межах реформи шкільного харчування

Нові вимоги до медоглядів працівників ЗДО
Реформа шкільного харчування активно впроваджується в закладах освіти, зокрема в Київській області. У її межах на базі Центру освіти дорослих Бориспільського професійного ліцею провели практичний семінар-навчання для кухарів, медичних сестер із дієтичного харчування закладів загальної середньої освіти Великодимерської громади.
Таку інформацію зазначили на сайті Київської обласної військової адміністрації.
Навчання для кухарів було організовано Департаментом освіти та науки Київської ОВА.
Учасники отримали теоретичні знання з питань формування нового шкільного меню з урахуванням сучасних вимог, упровадження системи безпечного та якісного харчування.
Тренери з числа педагогічних працівників закладу на практиці ознайомили слухачів із можливостями сучасного технологічного обладнання у приготуванні якісної та смачної їжі.
За підсумками кожного засідання педради у загальноосвітніх та дошкільних закладах складають протокол. Збережіть собі цю публікацію
Розглянемо, які функції виконує асистент вчителя, як він співпрацює з учителем та яка різниця між асистентом вчителя та асистентом дитини
Ознайомтеся зі змістом та основними вимогами Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти. Акцентуємо увагу на тому, що потрібно знати керівнику закладу
З’ясуємо норми щодо надання відпусток в умовах воєнного стану. Розглянемо види відпусток вчителів та інших працівників закладів загальної середньої освіти, а також питання поділу та перенесення відпустки, оплати відпускних. Надаємо зразок наказу про відпустку
Із року в рік у школах видають низку аналогічних наказів з основної діяльності та адміністративно-господарських питань. У цій публікації впорядковано річну циклограму наказів