Пошук експертів для сертифікації вчителів

ДСЯО шукає експертів для сертифікації вчителів. Участь можуть узяти особи з досвідом педагогічної діяльності у початковій школі, що становить не менше 5 років

sertyfikacia_vchyteliv_2021_Pedrada.jpg

Державна служба якості освіти України оголосила добір експертів для забезпечення третього етапу сертифікації вчителів початкових класів.

Участь можуть взяти педагогічні, науково-педагогічні працівники державних або комунальних закладів освіти чи інші особи з досвідом педагогічної діяльності не менше 5 років у початковій школі.

Після відбору учасники пройдуть відповідне навчання, яке організує Державна служба якості освіти України.

Реєстрація буде проходити до 15 лютого 2023 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді