Модель проведення національного мультипредметного тесту в 2023 році

МОН і профільний комітет ВР шукають консенсус щодо моделі НМТ

ZNO_history_2021_Pedrada.jpg

Таку інформацію повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет в ефірі телемарафону.

Так, 10 січня на одному з підкомітетів Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій було розглянуто всі варіанти й можливості проведення НМТ, що запропоновані МОН та іншими авторами законопроєктів.

«Сподіваюся, що ми найближчим часом знайдемо консенсус щодо проведення вступної кампанії в 2023 році. Робота триває, ні на день не зупиняється, адже ми чітко розуміємо що молодь має якнайраніше знати особливості вступу до закладів вищої та фахової передвищої освіти. Нам важливо якнайшвидше прийняти модель прийому на 2023 рік. І над цим ми зараз працюємо», – додав Сергій Шкарлет.

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206687

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
406057

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді