Уряд дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань на 2021 рік

Кабмін постановою від 23.12.2020 № 1326 дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань

Уряд дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань на 2021 рік

Тепер фахові журнали та комплекти можна передплатити в один клік!

Внесли зміни до пункту 151 постанови КМУ від 22.07.2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» і доповнили після слів «коли предметом закупівлі є» словами «вітчизняні періодичні друковані видання та послуги з їх доставки за передплатою, поштові марки та марковані конверти, в тому числі використання маркувальних машин, призначених для нанесення на письмову кореспонденцію відбитка державного знака, що підтверджує оплату послуг поштового зв’язку».

Уряд дозволив попередню оплату періодичних друкованих видань на 2021 рік

ОФОРМИТИ ПЕРЕДПЛАТУ

Крім того, періодичні видання Цифрового видавництва Експертус можна передплатити за телефоном: 0 800 212 012 або на сайті.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді