Патріотичне виховання дітей: тематична добірка

Серед педагогів невпинно зростає інтерес до теми патріотичного виховання дітей. Тож ми підготували для вас добірку чисел фахових видань Експертус Освіта, що містять публікації на цю тему

Серед педагогів невпинно зростає інтерес до теми патріотичного виховання дітей. Тож ми підготували для вас тематичну добірку видань Експертус Освіта. У них ви знайдете корисні практичні матеріали для виховання справжніх патріотів. Будь-який з номерів можна придбати у видавництві.

ФАХІВЦЯМ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Вам стануть у пригоді конспекти занять, опубліковані у журналі «Вихователь-методист дошкільного закладу» № 06/15 та № 02/14. Тематичні сценарії свят та розваг ви знайдете у журналі «Музичний керівник» № 03, 08 та 12 за 2014 рік.

Вихователям радимо також журнал «Методична скарбничка вихователя» № 07/14, присвячений темі «Моя країна ― Україна». У ньому ― річний цикл тематичних блоків з українознавства, літературний та художньо-пізнавальний проект та інші матеріали для комплексного проживання з дошкільниками цієї теми.

ФАХІВЦЯМ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ

Вас, безперечно, зацікавить тематичний випуск  «Патріотичне виховання на уроках музичного мистецтва» журналу «Учитель музичного мистецтва» (№ 09/14).

Також зверніть увагу на такі числа журналу «Заступник директора школи» — № 01, 04, 06 за 2015 рік та № 01, 04, 08, 09 , 12 за 2014 рік. У них:

  • методичні рекомендації щодо застосування засобів музейної педагогіки в навчально-виховному процесі
  • сценарії театральної вистави, свята рідної мови та свята останнього дзвоника
  • рекомендації щодо проведення історико-патріотичного квесту та гри «Джура»
  • конспект уроку мужності

ЯК ПРИДБАТИ ЖУРНАЛИ

Усі ці номери вже вийшли друком, утім ви можете придбати їх у видавництві. Для цього звертайтеся до нас за телефоном 0 800 212 012 (callback) або 0 44 586 56 06.

P.S. Ми і надалі плануємо порушувати тему патріотичного виховання дітей у виданнях Експертус Освіта. Зокрема, відповідний тематичний блок з’явиться у серпневому числі журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу». Тож не забудьте оформити передплату!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді